Afrim Nevzadi – përsëri Top fotograf i javës në hellozurich.ch, më i votuari

“Münsterbrücke dhe bora e parë në Cyrih” ishte fotografia e javës në portalin https://www.hellozurich.ch. Kjo ishte shkrepja e fotografit të pasionuar shqiptar Afrim Nevzadi i cili jeton dhe punon në Cyrih.

Afrimi është shumë aktiv në rrjetet sociale dhe lexuesit mund ta ndjekin në Instagram:
https://www.instagram.com/afrim_photography