Afrim Nevzadi – përsëri Top fotograf i javës në hellozurich.ch, më i votuari

Maja e Hirzel – ky ishte motivi i Afrim Nevzadit që fitoi vëmendjen e lexuesve të portalit www.hellozurich.ch.

Maja e Hirzel është gjindet rrëzë të kantoneve të Cyrihut dhe Zug, që lidh Wädenswiln dhe Sihlbrugg. Maja e kalimit (672 m) është në periferi të Hirzel në komunën e Horgenit. Pika kulmore është 682 m në veri të fshatit. Zugerstrasse (rruga për Zug) nga Horgeni përmes Hanegg dhe Hirzelpass në Sihlbrugg u ndërtua midis viteve 1839 dhe 1846. Kjo rrugë, pas 600 vjetësh, zëvendësoi rrugën e mëparshme tregtare të Gotthardi me rrugën e mushkës mbi Hirzel Höhi.

Afrimi është shumë aktiv në rrjetet sociale dhe lexuesit mund ta ndjekin në Instagram
https://www.instagram.com/afrim_photography