7.1 C
Zurich
Friday, February 23, 2024

gazmend freitag - rezultatet e kërkimit

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me rezultatet, ju lutem të bëni një tjetër kërkim

Piktori Gazmend Freitag, përjetëson portretet e personaliteteve shqiptare

Në galerinë e tij kushtuar dhjetëra e dhjetëra figurave të shquara të artit shqiptarë, piktori ynë eminent në Austri, Gazmend Freitag, një portret ia...

Gazmend Freitag dhe Shota në Festën e kulturave të popujve në Salzburg

18.06.2023 © SALZBURG24/VELIZ DELGADO Kultura popullore e Salzburgut (Salzburger Volkskultur) së bashku me qytetin e Salzburg-ut, me datën 18 qeshor 2023, mbajti ,Festën e kulturave...

Piktori Gazmend Freitag, rrezaton jo vetëm në pëlhurë por edhe në jetë

Një pikëtakim në Vjenë me këtë artist tonë të shquar, që prej vitesh jeton në Austri, gjatë orës letrare të Lidhjes së Krijuesve Shqiptarë...

Piktori Gazmend Freitag po shfaq suksese të jashtëzakonshme

Këto ditë pata rastin ta vizitoj në atelienë e tij piktorin i mirënjohur nga Linz-i Gazmend Freitag. Aty pash piktura të shumta që autori...

Artisti Gazmend Freitag portretizon presidenten e porsazgjedhur të Republikës së Kosovës – Vjosa Osmani...

Zhvillimet shoqërore e politike në mëmëdhe, përpos që ndiqen me interes dhe me emocione edhe në diasporën tonë shqiptare, ato inspirojnë edhe veprimtarinë artistike....

Artisti Gazmend Freitag pjesëmarrës në ekspozitën virtuale të Vjenës

Edhe në kohë pandemie dhe kufizimeve të ndërmarra shkaku i masave të Covid-19, veprimtaria kulturore e artistike ka gjete rrugë të shprehjes edhe përmes...