Urim

www.moisiu.eu
info@moisiu.eu

LIDHJA E SHKRIMTARËVE DHE KRIJUESVE SHQIPTARË “ALEKSANDËR MOISIU” NË AUSTRI

Urim

Të dashura motra shqiptare të besimit mysliman!
Të dashur vëllezër  të besimit mysliman!

Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë “Aleksandër Moisiu” në Austri, ju uron Festën e Bajramit të Madh!

Le të jetë kjo festë një rifreskim shpirtëror në mirësitë tona! Një moment afrimi i të gjithëve rreth traditave kombëtare të tolerancës dhe mirësisë!

Hazir Mehmeti,
kryetar  i Lidhjes së Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë “Aleksandër Moisiu” në Austri
E-mail: mag_mehemeti@hotmail.com
Tel: 00436765448293