22.4 C
Zurich, CH
Monday, April 23, 2018

Postimet e fundit

Hysri HALIMI, kandidat socialist në zgjedhjet për Parlament të Kantonit së Gjenevës

Të nderuar bashkëkombas, më 15 prill mbahën zgjedhjet parlamentare dhe gjiro i parë për ekzekutivin...

Me rastin e 37 vjetorit të demonstratave të vitit 1981 për Republikë e Vetëvendosje

Në vijim do të publikojmë Kallëzimin penal të Shërbimit të Sigurimit Shtetëror kundër Organizatës për...

NË ZVICËR MBAHET TUBIM PËRKUJTIMOR PËR AGRON BAJRAMIN

Shkolla Shqiptare e Vallëzimit „Shota“ në Zvicër, më 6 prill 2018, në orën 19.00 në...

Diasporë

FËMIJËT SHQIPTARË TË ARIZONËS FESTOJNË DITËN E TYRE NDËRKOMBËTARE

Ditë më parë, në shtetin e Arizonës, në parkun e bukur të qytetit Anthem,  Shoqata Shqiptaro-Amerikane e Grave të Arizonës, nën udhëheqjen e studentes...

Ibish Neziri për Agron Bajramin

ME RASTIN E NJËMUJORIT TË NDARJES SË AGRON BAAJRAMIT NGA JETA (Fjala e mbajtur në tubimin përkujtimor më 6 prill 2018 ne Winterthur) E nderuar Lirije...

Kulturë

FËMIJËT SHQIPTARË TË ARIZONËS FESTOJNË DITËN E TYRE NDËRKOMBËTARE

Ditë më parë, në shtetin e Arizonës, në parkun e bukur të qytetit Anthem,  Shoqata...

Ibish Neziri për Agron Bajramin

ME RASTIN E NJËMUJORIT TË NDARJES SË AGRON BAAJRAMIT NGA JETA (Fjala e mbajtur në tubimin...

NË ZVICËR MBAHET TUBIM PËRKUJTIMOR PËR AGRON BAJRAMIN

Shkolla Shqiptare e Vallëzimit „Shota“ në Zvicër, më 6 prill 2018, në orën 19.00 në...

Ekonomi

UNIA – Tetë vite diskriminim morën fund

Komunikatë për media e sindikatës Unia Bere, 21 mars 2018 Marrëveshja e re për Sigurimet Shoqërore me Kosovën Tetë vite diskriminim morën fund Në mbledhjen e sotme...

Sindikatat e Zvicrës: Pensionimi me 60 vjet në ndërtimtari duhet mbrojtur!

Shumë bashkatdhetarë tanë në Zvicër kanë punuar dhe vazhdojnë të punojnë me dekada të tëra në ndërtimtari. Puna në ndërtimtari është e rëndë. Pasojat...

Sport

Kampionati botëror në futboll 2022 – Kushte më të mira pune falë sindikatave

Punëtorët e ndërtimtarisë, të cilët ndërtuan infrastrukturën për botërorin 2022 në futboll, punonin dhe jetonin...

Albiani e Benjamini me dygolësh

Benjamin Kololli ka shënuar dy herë në fitoren e Laussane ndaj Luganos në udhëtim. Mbrojtësi...

Shënojnë Ajeti e Zeqiri

Albian Ajeti ka shënuar në fitoren e thellë të Baselit, 4-1, ndaj Laussane. Ai kaloi...

Postimet e Fundit

FËMIJËT SHQIPTARË TË ARIZONËS FESTOJNË DITËN E TYRE NDËRKOMBËTARE

Ditë më parë, në shtetin e Arizonës, në parkun e bukur të qytetit Anthem,  Shoqata Shqiptaro-Amerikane e Grave të Arizonës, nën udhëheqjen e studentes...

Ibish Neziri për Agron Bajramin

ME RASTIN E NJËMUJORIT TË NDARJES SË AGRON BAAJRAMIT NGA JETA (Fjala e mbajtur në tubimin përkujtimor më 6 prill 2018 ne Winterthur) E nderuar Lirije...

Mbrëmje Humanitare

Pas ngjarjes së suksesshme humanitare në vitin 2016, shoqata "Vitia", për herë të dytë mori sfidën për të organizuar një mbrëmje kulturore me qëllim...

Hysri HALIMI, kandidat socialist në zgjedhjet për Parlament të Kantonit së Gjenevës

Të nderuar bashkëkombas, më 15 prill mbahën zgjedhjet parlamentare dhe gjiro i parë për ekzekutivin në Kantonin e Gjenevës. Në këtë kuadër, ju kujtojmë...

Me rastin e 37 vjetorit të demonstratave të vitit 1981 për Republikë e Vetëvendosje

Në vijim do të publikojmë Kallëzimin penal të Shërbimit të Sigurimit Shtetëror kundër Organizatës për Republikë - PKMLSHJ. Si i tillë ky dokument paraqet...

Zgjedhja e Editorit

Mbrëmje Humanitare

Pas ngjarjes së suksesshme humanitare në vitin 2016, shoqata "Vitia", për herë të dytë mori sfidën për të organizuar një mbrëmje kulturore me qëllim...

NË ZVICËR MBAHET TUBIM PËRKUJTIMOR PËR AGRON BAJRAMIN

Shkolla Shqiptare e Vallëzimit „Shota“ në Zvicër, më 6 prill 2018, në orën 19.00 në Hotel Zentrum Töss, Zürcherstrasse 106, 8406 Winterthur,  organizon tubim...

UNIA – Tetë vite diskriminim morën fund

Komunikatë për media e sindikatës Unia Bere, 21 mars 2018 Marrëveshja e re për Sigurimet Shoqërore me Kosovën Tetë vite diskriminim morën fund Në mbledhjen e sotme...

Mirënjohje mërgatë që dite të peshosh veprën e Agron Bajramit!

Në fjalën e lamtumirës, kronisti i Shkollën Shqiptare të Vallëzimit „Shota“, Ibish Neziri, përkujtoi se veprimtaria e Agronit në Zvicër është  e ngulitur thellë...

Agron, Ti po shkon, por vallja jonë që ngrite TI në piedestal do jetojë...

Asnjë lajm prej vitesh në mesin e komunitetin të madh shqiptar në Zvicër, nuk ka jehu me aq dhembje e pikëllim, sa ky i...

SHËRBIMET

  • Shërbimet dhe ofertat tona individuale
  • Ofertat tona për specialistë /
    institucione si dhe për mërgimtarë:
  • Të kuptuarit gjuhësor dhe kulturor
  • Puna e projektit me migrantët
  • Shërbime e oferta tjera të mundshme
  • Kostoja e shërbimeve
  • Llogaritjet