17.3 C
Zurich, CH
Thursday, September 20, 2018

Postimet e Fundit

KUR HASHIM PASHA E BËN KOSOVËN HASHA!

Parlamenti Evropian e kishte paraparë pas disa muajve të vë në rend dite dhe të shqyrtojë e ta hedhë në votim çështjen e liberalizimit...

E KUJT ËSHTË POLICIA E KOSOVËS?

Shkrim me shkas! Duke parë pamjet trishtuese në televizion, pamje që paraqisnin rrugët e Gjakovës, ku nënat gjakovare dhe popullata kishin dalur për të mos...

Përshtypje nga Facebooku

Sa mban mend njerëzimi, buka ka qenë e para në hierarkinë e nevojave që ka njeriu. Tani, se kur han bukë duhet ta mësojë...

Demonstratë nacionale për barazi në paga dhe kundër diskriminimit

Ritmi i kërmillit në Zvicër përkitazi me barazisë në paga është bërë legjendar. Tani ne do të ushtrojmë presion: Me demonstratë kombëtare «#ENOUGH18» (#BOLLMO18)...

Diaspora për zhvillim: Bashkëpunimi sindikalist Zvicër –Kosovë

Dafina Mehaj, zyrtare e BSPK-së për marrëdhënie ndërkombëtare Gjatë verës së këtij viti u zhvilluan disa aktivitete konkrete që kanë të bëjnë me kontributin e...

Zgjedhja e Editorit

Lufta dhe paqja

Aktualiteti shqiptar është lufta. Luftë politike, luftë etnike, luftë klasash e interesash. Në çdo vend shqiptar dhe në çdo log. Në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni,...

Në Arizonë të SHBA-ve film për luftën e Kosovës

Rina Hajra aktore, skenariste dhe producente e filmit “My Sekret War” (“Lufta ime e fshehtë”), është një vajzë e re shqiptare, e cila gjatë...

Në Panairin e “RÜGA 2018” edhe «Flexiprint GmbH»

Kjo firmë me pronare me pronare Adelina Rifati, inxhiniere e grafikës mori pjesë për herë të parë  në Panairin nga fusha e ekonomisë RÜGA...

Mbrëmje Humanitare

Pas ngjarjes së suksesshme humanitare në vitin 2016, shoqata "Vitia", për herë të dytë mori sfidën për të organizuar një mbrëmje kulturore me qëllim...

NË ZVICËR MBAHET TUBIM PËRKUJTIMOR PËR AGRON BAJRAMIN

Shkolla Shqiptare e Vallëzimit „Shota“ në Zvicër, më 6 prill 2018, në orën 19.00 në Hotel Zentrum Töss, Zürcherstrasse 106, 8406 Winterthur,  organizon tubim...

SHËRBIMET

  • Shërbimet dhe ofertat tona individuale
  • Ofertat tona për specialistë /
    institucione si dhe për mërgimtarë:
  • Të kuptuarit gjuhësor dhe kulturor
  • Puna e projektit me migrantët
  • Shërbime e oferta tjera të mundshme
  • Kostoja e shërbimeve
  • Llogaritjet