20.1 C
Zurich, CH
Sunday, June 24, 2018

Postimet e Fundit

Në St. Gallen u shfaq premiera e komedisë “Diploma-t” të “Aktrimit të Cyrihut

Komedia “Diploma-t” me tekst e regji të aktorit Fikrim Morina, si subjekt ka dukurinë e shitjes së diplomave, deri në nivele universitare, disa mërgimtarëve...

Sa turp!

I. Një teatër i dyfishtë po luhet në Tiranë. Teatër për teatrin! Protesata e aktorëve për ruajtjen e objektit të Teatrit nga revani i Kryeministrit...

KUPTIMET E FJALËVE KYÇ, KYÇEM, (I, E) KYÇUR

Hajro HAJRA Ambasadori rus në Beograd: “Është e mundur që Rusia të kyçet edhe më thellë në problemin e Kosovës”, është titulli i një shkrimi...

“Munishi”, krahas kapaciteteve, rrit imazhin e shqiptarëve në Zvicër

Disa firma në Zvicër me pronarë shqiptarë, tashmë me punën e tyre kanë bërë emër edhe në qarqet ekonomike zvicerane. E tillë është edhe...

Madhësia nuk lidhet me gjatësinë

I. Se ç'kanë prirjen të bëhen të medhenj këta që në emër kanë diçka të "vogël"…! Ka vetëm disa orë që është ndarë nga jeta Fadil...

Zgjedhja e Editorit

Lufta dhe paqja

Aktualiteti shqiptar është lufta. Luftë politike, luftë etnike, luftë klasash e interesash. Në çdo vend shqiptar dhe në çdo log. Në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni,...

Në Arizonë të SHBA-ve film për luftën e Kosovës

Rina Hajra aktore, skenariste dhe producente e filmit “My Sekret War” (“Lufta ime e fshehtë”), është një vajzë e re shqiptare, e cila gjatë...

Në Panairin e “RÜGA 2018” edhe «Flexiprint GmbH»

Kjo firmë me pronare me pronare Adelina Rifati, inxhiniere e grafikës mori pjesë për herë të parë  në Panairin nga fusha e ekonomisë RÜGA...

Mbrëmje Humanitare

Pas ngjarjes së suksesshme humanitare në vitin 2016, shoqata "Vitia", për herë të dytë mori sfidën për të organizuar një mbrëmje kulturore me qëllim...

NË ZVICËR MBAHET TUBIM PËRKUJTIMOR PËR AGRON BAJRAMIN

Shkolla Shqiptare e Vallëzimit „Shota“ në Zvicër, më 6 prill 2018, në orën 19.00 në Hotel Zentrum Töss, Zürcherstrasse 106, 8406 Winterthur,  organizon tubim...

SHËRBIMET

  • Shërbimet dhe ofertat tona individuale
  • Ofertat tona për specialistë /
    institucione si dhe për mërgimtarë:
  • Të kuptuarit gjuhësor dhe kulturor
  • Puna e projektit me migrantët
  • Shërbime e oferta tjera të mundshme
  • Kostoja e shërbimeve
  • Llogaritjet