1 C
Zurich, CH
Sunday, March 18, 2018

Redaksia

150 POSTS 0 COMMENTS

Postimet e Fundit

Universitetit Popullor Shqiptar në  Gjenevës- çmimi vjetor i frankofonisë

Në fjalën e saj, drejtoresha Albana Krasniqi Malaj falënderoi kryesinë dhe ekipin e UPSH-së për punën e palodhur, Grupin e Ambasadorëve për vlerësimin dhe...

Mirënjohje mërgatë që dite të peshosh veprën e Agron Bajramit!

Në fjalën e lamtumirës, kronisti i Shkollën Shqiptare të Vallëzimit „Shota“, Ibish Neziri, përkujtoi se veprimtaria e Agronit në Zvicër është  e ngulitur thellë...

Sindikatat e Zvicrës: Pensionimi me 60 vjet në ndërtimtari duhet mbrojtur!

Shumë bashkatdhetarë tanë në Zvicër kanë punuar dhe vazhdojnë të punojnë me dekada të tëra në ndërtimtari. Puna në ndërtimtari është e rëndë. Pasojat...

Oj Evropë e Zonja e Motit

Nga  Dr. Nazmi Beqiri Disa të parët e mi të quajtën “kurva e motit” (fishtiane). Për këtë thënie nuk flasim e as japim vlerësim, por...

Valltarët e “Shotës” përcjellin mësuesin e tyre me kaba të Laver Bariut

Një nga vallet që më me kënaqësi e luante artisti Agron Bajrami ishte ajo që të përcillet me një kaba të Laver Baruit. Amaneti...

Zgjedhja e Editorit

Mirënjohje mërgatë që dite të peshosh veprën e Agron Bajramit!

Në fjalën e lamtumirës, kronisti i Shkollën Shqiptare të Vallëzimit „Shota“, Ibish Neziri, përkujtoi se veprimtaria e Agronit në Zvicër është  e ngulitur thellë...

Agron, Ti po shkon, por vallja jonë që ngrite TI në piedestal do jetojë...

Asnjë lajm prej vitesh në mesin e komunitetin të madh shqiptar në Zvicër, nuk ka jehu me aq dhembje e pikëllim, sa ky i...

Solidariteti si vlerë njerëzore dhe shoqërore

Më 28 prill 2018: Manifestim humanitar në Cyrih për nevojtarët e Vitisë Shumë organizata humanitare e bamirëse nga Zvicra dhe vendet tjera të zhvilluara ndihmojnë...

Në tetë qytete të Zvicrës po promovohet trilogjia e Avni Deharit

Promovimet në Gjenevë, Ostermundigen dhe në Rappreswil-Jona treguan jo vetëm për interesimin e libërdashësve për “Gjergjat në drita përkrenaresh”, por edhe për respektin që...

Aleanca e Ziadin Selës tuboi qindra mërgimtarë në Zvicër

Në kohën kur ka rënë me të madhe popullariteti i shumë politikanëve në trojet shqiptare, kryetari Aleancës për Shqiptarët me ekipin e tij, pritet...

SHËRBIMET

  • Shërbimet dhe ofertat tona individuale
  • Ofertat tona për specialistë /
    institucione si dhe për mërgimtarë:
  • Të kuptuarit gjuhësor dhe kulturor
  • Puna e projektit me migrantët
  • Shërbime e oferta tjera të mundshme
  • Kostoja e shërbimeve
  • Llogaritjet